Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsker du å bestille et Bergtattsmykke, så klikker du på "Be om tilbud" knappen. Du kommer da videre til en side hvor du fyller inn din epostadresse, og kan sende oss melding med spørsmål, antall osv om det du ønsker å bestille. Vi svarer på henvendelsen så snart som mulig.

Bli Bergtatt!

BLI BERGTATT - LIVET ER ET EVENTYR!

I 2004 startet jeg (Anne Wiker Naas)Bergtatt Gull og Sølvsmie A/S. Drømmen og visjonen var å la kreativiteten få fritt spillerom og å lage annerledes og personlige sølvsmykker.Jeg tenkte at om jeg får lage smykker etter hva som interesserer, inspirerer og betyr noe for meg personlig, vil dette skinne gjennom i produktene.

Jeg elsker folkedrakt og sølvtradisjonen vår, kostymedramaer, ungene mine, mytologi og historie, heavy metal, natur m.m. (ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen...) Mulig du finner noe av dette igjen i sjelen jeg legger i smykkene? Og kanskje jeg treffer akkurat noe i DEG og du kjenner deg igjen i det samme? Bli Bergtatt da vel...


bilde

Meg en vanlig dag på jobben...

bilde

MEG...

bilde

Lunsjpause...

bilde

DIV. VERKTØY

bilde

FINSTASEN...

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn