Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OBS! DET ER FERIETID I UKE 28,29 OG 30 - DET BETYR AT DET IKKE BLIR SENDT VARER FRA NETTBUTIKKEN I DISSE UKENE. VI SENDER VARER SOM ER BESTILT I DETTE TIDSROMMET FORTLØPENDE ETTER FERIEN.

HVIS DU IKKE FÅR TIL Å BETALE GJENNOM PAYPAL, SÅ SEND OSS BESTILLINGEN DIN SOM EN VANLIG EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no

612 Tosidig Åttebladsrose Klokkeband til Herrebunad

1.660

Bunadsølv til Herrebunad

Klokkeband med tosidig 8 - bladsrose er en pynt på karabin til å henge i klokkekjedet på herrebunaden. Siden du fester det med karabinlås, kan det brukes til stort sett alle klokkekjeder, gamle/arvede som nye. Bildet under illustrerer forside og bakside, for å vise at tosidig betyr at du kan velge forskjellig farge på hver side - så kan du variere etter humøret.Dette bunadsølvet pynter opp både en svart eller en flerfarget vest!
Husk å skrive inn hvilke farger du vil ha til vesten din! (Se bilder under om du er i tvil om hvordan klokkebandet brukes/festes...) :)

       

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn