Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OBS! DET ER FERIETID I UKE 28,29 OG 30 - DET BETYR AT DET IKKE BLIR SENDT VARER FRA NETTBUTIKKEN I DISSE UKENE. VI SENDER VARER SOM ER BESTILT I DETTE TIDSROMMET FORTLØPENDE ETTER FERIEN.

HVIS DU IKKE FÅR TIL Å BETALE GJENNOM PAYPAL, SÅ SEND OSS BESTILLINGEN DIN SOM EN VANLIG EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no

20083 JubileumsFest Kjede

1.200

Norsk design / Sølvkjede

20083 JubileumsFest kjede er designet i forbindelse med Bergtatts 15 års jubileum. Tanken er å smelte sammen tradisjon og nyskapende uttrykk,- akkurat sånn gullsmeden på Bergtatt liker det! Husk å angi fargeønske på cubic zirkon stenen om du ønsker noe annet en blank, og om du evnt heller ønsker filigranspynten i hvitt sølv i stedet for oksidert som på bildet. Hvis du ikke gir meg beskjed om noe annet, senderjeg det et smykke tilsvarende på bildet.

Mål Kjede: 2 m.m. ertekjede, ca 48 cm total lengde, men med ring til å feste låsen på også 43,5 cm. ( altså to muligheter på kjedet til å feste låsen, slik at du kan variere lengden selv). Mål Pynt: 2,2cm x 3 cm., 5 m.m.cubc zirkon sten.

  

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn