Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OBS! DET ER FERIETID I UKE 28,29 OG 30 - DET BETYR AT DET IKKE BLIR SENDT VARER FRA NETTBUTIKKEN I DISSE UKENE. VI SENDER VARER SOM ER BESTILT I DETTE TIDSROMMET FORTLØPENDE ETTER FERIEN.

HVIS DU IKKE FÅR TIL Å BETALE GJENNOM PAYPAL, SÅ SEND OSS BESTILLINGEN DIN SOM EN VANLIG EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no

70005 Nuperelle

1.200

Norske smykker

Nr.70005 Nuperelle er en flott ring med bred filigranspynt foran og smal skinne bak. Mål pynt: 2,97 x 1,9 cm. Mål ringskinne: bredde 3,5 cm. Ringene er bestillingsvare, da det er så mange forskjellige str., men har jeg din størrelse på lager sender jeg første mulighet. Ringen lages i str. 52 -60, skal du ha større eller mindre enn dette må du ta kontakt på forhånd for å sjekke at dette er mulig med den aktuelle ringmodellen. HUSK Å ANGI RINGSTØRRELSE (målt hos gullsmed) OG FARGE PÅ STENER pr. mail når du vil bestille. Ringene på det store bildet er vist med Turkis (Blue Zirkon), Mørkerosa (Fuchsia) og Rødoransje (Light Siam) swarovskikrystall, men finnes selvsagt i mange andre farger også.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn