Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OBS! DET ER FERIETID I UKE 28,29 OG 30 - DET BETYR AT DET IKKE BLIR SENDT VARER FRA NETTBUTIKKEN I DISSE UKENE. VI SENDER VARER SOM ER BESTILT I DETTE TIDSROMMET FORTLØPENDE ETTER FERIEN.

HVIS DU IKKE FÅR TIL Å BETALE GJENNOM PAYPAL, SÅ SEND OSS BESTILLINGEN DIN SOM EN VANLIG EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no

70003 FlittigLise

1.200

Oksidert sølvring med stener.

Varenr. 70003 "FlittigLise" er en liten blomstereng du kan ha på fingeren din gjennom hele året! :) Mål "pynt": 14,4 m.m. x 19,3 m.m. Mål ringskinne: 7 m.m. bred. Ringene er bestillingsvare, da jeg lager dem etter ditt ringmål. Ringen lages i str. 52 -60, skal du ha større eller mindre enn dette må du ta kontakt på forhånd for å sjekke at dette er mulig med den aktuelle ringmodellen.
Ringen kan du få i uendelig mange fargekombinasjoner - husk å oppgi din ringstørrelse (målt hos gullsmeden) og fargekombinasjon pr.mail når du bestiller.


Fargekombinasjonene på bildet er som følger fra venstre: nr.1, Mørkblå, lysblå og turkis i den minste stenen. Nr.2, Mørkrosa, lysrosa og lysrosa i den minste stenen. Nr.3, champagne, mørkbrun og gyllen i den minste stenen. Nr.4, Mørkgrønn, lysgrønn og lysgrønn i den minste stenen. Men, som sagt, det er mulig å få helt andre fargekombinasjoner enn det som er vist på bildet også!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn