Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OBS! DET ER FERIETID I UKE 28,29 OG 30 - DET BETYR AT DET IKKE BLIR SENDT VARER FRA NETTBUTIKKEN I DISSE UKENE. VI SENDER VARER SOM ER BESTILT I DETTE TIDSROMMET FORTLØPENDE ETTER FERIEN.

HVIS DU IKKE FÅR TIL Å BETALE GJENNOM PAYPAL, SÅ SEND OSS BESTILLINGEN DIN SOM EN VANLIG EPOST TIL: e-post@bergtatt-as.no

635 Klokkeband Herrebunad "Håp"

2.000

Bunadsølv til herre

Klokkebandet Håp, heter dette pga. ankeret i smykket som er et symbol på dette. Det er altså klokkebandet til venste med byggkorn nederst eller klokkebandet til høyre med en kopi av gammel sølvmynt nederst, som er modellen du kan kjøpe her. (Klokkebandet i midten heter Storbonden og det får du kjøpt her)

Klokkeband er til å henge i klokkekjedet i vesten på herrebunaden, og her står du fritt til å velge det du liker, da klokkebandene ofte er veldig personlige med symboler/initilaer/pynt og stener i STOR varaiasjon fra gammelt av. Hadde du lommeur, hadde du veldig ofte klokkeband som pynt også (hvis du hadde råd). Klokkebandene lager jeg på karabinkrok, slik at de passer de fleste klokkekjeder nye som gamle.

   

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn